Topic: NOWA GIEŁDA TRANSPORTOWA - 12 MIESIĘCY DARMOWEGO KORZYSTANIA !!!!

Serdecznie zapraszam do zapisów na nową giełdę transportowo - spedycyjną! Ponieważ jest to nowy produkt na Polskim rynku, tylko teraz mogę zaoferować 12 miesięczny okres korzystania za darmo z giełdy (istnieje możliwośś przedłużenia tego okresu)!!! Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt kkozlowska@bbats.pl - na wszystkie e-maile odpowiem niezwłocznie!!! Nic nie tracicie tylko zyskujecie!!!

Re: NOWA GIEŁDA TRANSPORTOWA - 12 MIESIĘCY DARMOWEGO KORZYSTANIA !!!!

Można korzystać z nowych giełd ale chyba jednak lepiej ze starych,  a zazwyczaj te płatne coś jednak oferują. Wiele giełd ładunkowych to niby konkurencja- dobrze, ale z drugiej strony rozproszenie oferty - źle. Chociaż, co mi tam, za darmo można spróbować.  ale lepiej wejść jeszcze w transa czy espedytora

Najlepszy sport to transport

Re: NOWA GIEŁDA TRANSPORTOWA - 12 MIESIĘCY DARMOWEGO KORZYSTANIA !!!!

zgadzam się, na ogól najlepiej sprawdzają się większe giełdy typu:
www.trans.eu
www.espedytor.pl
www.timocom.pl

Ale warto dodać, że to są dobre narzędzia dla firm transportowych dysponujących TIRami i wykonujących zlecenia dla przedsiębiorstw.

warto jeszcze pamiętać o przewoźnikach działających dla klientów indywidualnych. mam na myśli właścicieli samochodów do 3,5t, którzy wykonują np. przeprowadzki, transport mebli, pojazdów i różnego rodzaju dla osób prywatnych. tutaj mamy do dyspozycji takie serwisy jak na przykład:

www.123zapytanie.pl
www.clicktrans.pl

i inne tego typu.

co do tej nowej giełdy o której piszesz kamila to poproszę o adres www bo zapomniałaś podać